Google Chrome Otomatik Doldurma Özelliği Nasıl Kapatılır?

Google Chrome otomatik olarak verilerinizi doldurur. Yani daha önceden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptığınız, bilgilerinizi kaydettiğiniz sitelere tekrar girdiğiniz zaman o bilgiler Chrome tarafından hatırlandığı için otomatik olarak doldurulur. Çoğu insanın işini kolaylaştıran bu özelliği bazı kullanıcılar beğenmiyor. Bu düşüncede olan kullanıcılar için Google…

Belkide Chrome’un Gizli Modu O Kadar Gizli Değildir?

Web dünyasında gizli gezinmek isteyen kişiler genellikle Chrome tarayıcısının gizli modunu tercih ederler. Chrome, bu modda gezinenlerin yaptıkları işlerle ilgili iz bırakmama konusunda ne kadar garanti verse de Nvidia ekran kartını kullanan Mac bilgisayarlarda bazı izlerin kaldığı ortaya çıktı. Google Chrome ve Nvidia bu sorunu…