Google Chrome Otomatik Doldurma Özelliği Nasıl Kapatılır?

Google Chrome otomatik olarak verilerinizi doldurur. Yani daha önceden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptığınız, bilgilerinizi kaydettiğiniz sitelere tekrar girdiğiniz zaman o bilgiler Chrome tarafından hatırlandığı için otomatik olarak doldurulur. Çoğu insanın işini kolaylaştıran bu özelliği bazı kullanıcılar beğenmiyor. Bu düşüncede olan kullanıcılar için Google…