Google Chrome Otomatik Doldurma Özelliği Nasıl Kapatılır?

11 Mayıs 2016

Google Chrome otomatik olarak verilerinizi doldurur. Yani daha önceden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptığınız, bilgilerinizi kaydettiğiniz sitelere tekrar girdiğiniz zaman o bilgiler Chrome tarafından hatırlandığı için otomatik olarak doldurulur. Çoğu insanın işini kolaylaştıran bu özelliği bazı kullanıcılar beğenmiyor. Bu düşüncede olan kullanıcılar için Google bu özelliği devre dışı bırakacak bir seçenek koymuş. Yazımda ise bu ...

CONTINUE READING